Over ons

Advandria is een portmanteau van drie woorden: Adventure, Van en Wondria (het Oud Friese woord voor dwalen). Dit zijn de drie dingen die onze dromen en ons leven al jaren lang inspireren. De drie dingen die nu eindelijk samen komen – in onze (nog om te bouwen) Fiat Ducato.

Alyssa

Ik ben Alyssa (30) een fulltime borduur- en kruissteekliefhebber, ondernemer, maker en schrijver. Ik heb een achtergrond in Engelse & Amerikaanse Literatuur en werk al meer dan 5 jaar als zelfstandige. Samen met Jasper run ik Stitchonomy een Modern borrduurmerk. Ik schrijf voor mijn eigen blog De Borduur Academy en organiseer elk jaar verschillende (online) borduurevents. Ik heb ontworpen voor internationale borduurtijdschriften, boeken en e-books over borduren en kruissteek geschreven. Ons bedrijf is onze levensader bij het reizen met de Van.

Jasper

Mijn naam is Jasper (30) een groot liefhebber van natuur, wandelen & Cabins in Zweden. In September 2019 heb ik mijn reguliere baan bij een grote multinational opgezegd om samen met Alyssa verder te werken aan Stitchonomy met als grote doel om meer vrijheid voor onszelf te creëren.